Seniorforeningen Told & Skat > Foreningen > Historie
SENESTE NYT
19. juni 2024
Aalborg: Referat af bestyrelsesmøde
19. juni 2024
Referat af bestyrelsesmøde
19. juni 2024
Herning: Referat af generalforsamling og aktivititetsoversigt
19. juni 2024
Nordsjælland: Aktivitetsprogram efteråret 2024
19. juni 2024
Nyt om Skatteforvaltningens pensionistmøder
TILMELD MAILLISTE
AKTUEL INFORMATION

.
 

Send mail til Dansk Told & Skatteforbund Print siden Modtag RSS nyheder

Historien bag Seniorforeningen Told & Skat

Historien har det med at blive glemt, hvis den ikke bliver genopfrisket en gang imellem.

I en forening som Seniorforeningen Told & Skat sker der i sagens natur en temmelig hurtigt udskiftning i medlemskredsen, og ingen i den nuværende medlemskreds har oplevet hele foreningens historie og kan gengive den for kommende generationer af seniorer.

Derfor har bestyrelsen fundet det relevant at give nye medlemmer en vis mulighed for at læse lidt om Seniorforeningens historie, som nedenfor gengivet i 3 dokumenter. Vil man læse om foreningens første år, har man det svært, for referater og andre former for gengivelse af foreningens arbejde i de første år er særdeles sparsomme. Historien, som den nuværende bestyrelse har kunnet rekonstruere med kilder i bl.a. ToldSkat Museet, er nedfældet i de 3 dokumenter.

Det første er et jubilæumsindstik fra Dansk Told & Skat i september 2005, hvor Seniorforeningen fyldte 60 år. Læs indstikket her.

Det andet er en redaktionel omtale fra september 2010 i anledning af Seniorforeningens 65 års stiftelsesdag. Læs artiklen her.

Det tredje er en redaktionel omtale fra november 2013 i anledning af at Dansk Told & Skatteforbund på en ekstraordinær kongres den 23. oktober 2013 ændrede forbundets vedtægter, så Seniorforeningen Told & Skat er optaget i forbundet som Seniorkredsen. Læs artiklen her.