Seniorforeningen Told & Skat > Foreningen > Medlemsfordele
SENESTE NYT
19. juni 2024
Aalborg: Referat af bestyrelsesmøde
19. juni 2024
Referat af bestyrelsesmøde
19. juni 2024
Herning: Referat af generalforsamling og aktivititetsoversigt
19. juni 2024
Nordsjælland: Aktivitetsprogram efteråret 2024
19. juni 2024
Nyt om Skatteforvaltningens pensionistmøder
TILMELD MAILLISTE
AKTUEL INFORMATION

.
 

Send mail til Dansk Told & Skatteforbund Print siden Modtag RSS nyheder

Medlemsfordele

SENIORFORENINGEN TOLD & SKAT

Når du er medlem af Seniorforeningen Told•Skat og dermed af Dansk Told & Skatteforbund indebærer det bl.a. følgende fordele:

Der er mulighed for at leje forbundets ferieboliger, dog er der visse regler omkring udlejning, som du kan se på Dansk Told & Skatteforbunds hjemmeside www.dts.dk/medlemstilbud, hvor du også kan se ledige perioder.

Du vil modtage medlemsbladet Dansk Told & Skat, der i hvert nummer indeholder en side om Seniorforeningens forhold.

Du vil have mulighed for at få medlemstilbud fra DTS-Bank (Lån og Spar Bank). Dansk Told & Skatteforbund samarbejder med Lån og Spar omkring DTS-Bank. Ved at samle dine bankforretninger hos Lån og Spar Bank opnår du ekstra fordele. www.dtsbank.dk
 

 dts_master_lige

Du kan bibeholde/opnå medlemskab af Forbrugsforeningen.

Forbrugsforeningen samarbejder med mere end 4.600 forretninger, der står klar til at tage imod medlemmer af Forbrugsforeningen og giver bonus på alt det du køber.

Det bliver opkrævet et mindre årligt kontingent for at være medlem af forbrugsforeningen www.fbf.dk

Nyt_Betalingskort_WEB

Du kan få mulighed for lån i Tjenestemændenes Låneforening. Tjenestemandspensionister kan optage lån, idet lånet dog som udgangspunkt skal være afviklet ved 70 år. Lånet kan maksimalt udgøre 50% af den årlige pension og den månedlige ydelse må ikke overstige 1/8 af pensionen. www.tjlaan.dk 

Du kan bibeholde/tegne forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring (Tryg). Der er tale om forsikringer til en meget attraktiv pris og høj kvalitet for kunderne. www.tjm-forsikring.dk 

Medlemskab af Seniorforeningen giver mulighed for at deltage i den årlige generalforsamling i foreningen. Benytter du dig af denne mulighed, får du rejsegodtgørelse efter billigste sats i den offentlige trafik. Dokumentation for din udgift skal du selvfølgelig altid aflevere.

Du har som medlem af Seniorforeningen mulighed for, at melde dig ind i en af de lokale Seniorklubber. I Seniorklubberne opleves et rigt socialt samvær med gamle kolleger, hvor man mødes til forskellige arrangementer.