Ansøgning om ferieophold til favørpris for pensionister

Dansk Told & Skatteforbunds Fælleslegat tilbyder ophold i ferieboligerne på Fanø og i Øer i perioderne 27. april til 18. maj 2024 og 31. august til 21. september 2024 til en favørpris på 1.000 kr. pr. uge.

Ophold til favørpris kan søges af:

• Enker, enkemænd og ugifte børn af afdøde tjenestemænd under Skatteministeriet, som var medlemmer af Foreningen af Toldembedsmænd.

• Pensionerede medlemmer af Dansk Told & Skatteforbund.

Opholdene er fra lørdag kl. 14.00 til den følgende lørdag kl. 12.00.

Opholdet inkluderer ikke forplejning eller rengøring af ferieboligen ved afrejse.

Ansøgning SKAL ved indtastning i dette ansøgningsskema. Ansøgningsrunden for 2024 er overstået, og der kan først ansøges igen i 2025. 

Ansøgning kan IKKE ske gennem ferieboligsystemet Bookhus.


Navn:


Adresse:


Postnr.:


By:


Mailadresse:


Mobilnummer:


Der ansøges om følgende periode:


Der kan kun ansøges om én periode pr. skema. Hvis du er interesseret i flere perioder, skal du udfylde et skema for hver periode, du er interesseret i. Der kan kun tildeles ét ophold pr. år.


Jeg erklærer at være omfattet af den personkreds, der kan søge et ferieophold til favørpris.

Ved afgivelse af ovenstående personoplysninger samtykker jeg hermed til, at Dansk Told & Skatteforbunds Fælleslegat må opbevare og benytte mine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at behandle min ansøgning.

Sæt kryds i boksen for accept.

 
 

Tryk på knappen "Send" for at indsende din ansøgning. Din ansøgning er først registreret i systemet, når du modtager en kvittering på skærmen samt en kvitteringsmail.