SENESTE NYT

TJM Forsikring

Dansk Told & Skatteforbund samarbejder med TJM Forsikring (tidligere Tjenestemændenes Forsikring). Du kan læse om samarbejdet her.


Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund får du mere end forsikring

  • Adgang til DTS-ferieboliger ejet af Interesseforeningen
  • Egen personlig rådgiver
  • Årlig kontant bonus
  • Rådgivningslinjer om f.eks. ID-tyveri
  • Mulighed for at give voksne børn adgang til TJM Forsikring.


Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.


Forsikringer der passer til dig

Vi har et stort udvalg af forsikringer til dig og hele familien. TJM Forsikring har Tryg Forsikring i ryggen, men har særlige forsikringer designet til dig.

Se alle forsikringer her.

Som kunde i TJM Forsikring har du mulighed for at betale dine forsikringer over din løn. Det kan være dejligt ikke at skulle lægge til side til forsikringer, da det automatisk bliver trukket over lønnen.

Du har også mulighed for at bruge vores digitale selvbetjening, hvor du kan det meste selv - rette forsikring, købe nyt, anmelde skade og tyveri. Det foregår online og med NemID. 


En stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.


Adgang til ferieboliger 

Organisationerne bag TJM Forsikring står også bag Interesseforeningen. Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund med forsikring hos TJM Forsikring, er du derfor automatisk medlem af Interesseforeningen og har adgang til at benytte de ferieboliger, som Interesseforeningen ejer. På Dansk Told & Skatteforbunds område er det ferieboligerne i Skagen, Blåvand, Kikhavn, Örkelljunga, London, Berlin, Prag, Paris, Grimaud, Malaga, Bad Gastein og Rom, som er ejet af Interesseforeningens Afdeling 7. 


Læs mere om TJM Forsikring her.

Få et godt forsikringstilbud her - eller ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

Læs om mulighederne for at blive forsikringstillidsmand hos TJM Forsikring her.

TJM-logo