Min A-kasse

Dansk Told & Skatteforbund samarbejder med Min A-kasse og har gjort det længe.

Dansk Told & Skatteforbunds medlemmer har en stor plads i Min A-kasse
Det betyder, at Dansk Told & Skatteforbund er repræsenteret i Min A-kasses bestyrelse og er med til at sætte retning for a-kassen og sikre netop deres medlemmer høj service og kvalificeret rådgivning. Det betyder også, at Min A-kasse har årelang erfaring i at servicere og rådgive Dansk Told & Skatteforbund og sætter en ære i at møde det enkelte medlem, lige der hvor han eller hun er.

Vi kaster ikke med paragraffer
Min A-kasse samarbejder med mange forskellige organisationer, og vi identificerer os ved mangfoldighed og bredde på den ene side og skarp og tilpasset individuel rådgivning på den anden. Vores medarbejdere ser det som deres fornemmeste opgave, at møde mennesket i øjenhøjde og ikke kun se brikker i systemet og kaste rundt med paragraffer. Vi hjælper dig gerne med at navigere i paragrafjunglen, hvad end det handler om jobskifte, dagpenge, ledighed, efterløn eller lønforsikring.

Min A-kasse tilbyder:

  • Lavt kontingent.
  • Høj og varm service – til alle vores medlemmer.
  • Dygtige medarbejdere, der kan guide dig, hvad enten du er ledig, på vej på efterløn, er i gang med at skifte job eller noget helt fjerde.
  • Respekt og tillid til den ledige – vi ved godt, det er verdens hårdeste job.
  • Erfarne medarbejdere, der kender deres paragraffer og har hjertet på rette sted.
  • Sparring, rådgivning og jobcaféer til dig, der er mellem to jobs.

Læs mere om Min A-kasse her
Meld dig ind eller skift fra anden a-kasse her