SENESTE NYT

Indmeldelse - studiemedlemmer

Her kan du melde dig ind som studiemedlem i Dansk Told & Skatteforbund, hvis du er optaget på uddannelsen Professionsbachelor i skat. Læs mere om dine fordele som medlem her. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte medarbejderne i Sekretariatet eller via facebook.


 1. Privatadresse
 2. CPRnr. skal angives uden bindestreg. Feltet må kun indeholde 10 tal.


 3. Indmeldelse - Dansk Told & Skatteforbund

  Du har to muligheder for studiemedlemskab af Dansk Told & Skatteforbund.

  Studiemedlemskab - basis giver adgang til en række medlemsfordele - dog ikke juridisk rådgivning og bistand. Læs mere her.

  Studiemedlemskab+ giver adgang til de samme medlemsfordele som det almindelige medlemskab men herudover også adgang til juridisk rådgivning og bistand fra forbundets sekretariat.

  Det almindelige studiemedemskab er gratis - studiemedlemskab+ koster 25 kr. om måneden.

Samtykke

Ja tak, jeg vil gerne modtage et uforpligtigende tilbud fra TJM Forsikring og giver derfor samtykke til, at Dansk Told & Skatteforbund må videregive mine personoplysninger til TJM Forsikring, som må behandle og opbevare informationen så længe, det er nødvendigt. Behandlingen sker med det formål at give mig adgang til uforpligtende tilbud fra TJM Forsikring.

Ved afgivelse af ovenstående personoplysninger samtykker jeg hermed til, at Dansk Told & Skatteforbund må opbevare og benytte mine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forbindelse med mit medlemskab.

Jeg erklærer at ovenstående oplysninger er korrekte, og jeg er indforstået med reglerne for optagelse i Dansk Told & Skatteforbund.

Sæt kryds i boksen for accept. 


Tryk "Send" for at afslutte din indmeldelse.