SENESTE NYT

Indmeldelse - studiemedlemmer

Her kan du melde dig ind som studiemedlem i Dansk Told & Skatteforbund, hvis du er optaget på uddannelsen Professionsbachelor i skat. Læs mere om dine fordele som medlem her. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte medarbejderne i Sekretariatet eller via facebook.


 1. Privatadresse
 2. CPRnr. skal angives uden bindestreg. Feltet må kun indeholde 10 tal.


 3. Indmeldelse - Dansk Told & Skatteforbund

  Du har to muligheder for studiemedlemskab af Dansk Told & Skatteforbund.

  Studiemedlemskab - basis giver adgang til en række medlemsfordele - dog ikke juridisk rådgivning og bistand. Læs mere her.

  Studiemedlemskab+ giver adgang til de samme medlemsfordele som det almindelige medlemskab men herudover også adgang til juridisk rådgivning og bistand fra forbundets sekretariat.

  Det almindelige studiemedemskab er gratis - studiemedlemskab+ koster 25 kr. om måneden.


 4. Indmeldelse - Arbejdsløshedskassen FTFa

  Samtidig med, at du melder dig ind som studiemedlem i Dansk Told & Skatteforbund, har du også mulighed for at melde dig ind i arbejdsløshedskassen FTFa, som forbundet samarbejder med.

  FTFa tilbyder to forskellige former for medlemskab - afhængig af din alder.

  Ved samtidig at melde dig ind i FTFa giver du samtidig samtykke til, at Dansk Told & Skatteforbund må videregive dine personoplysninger til FTFa, som må behandle, herunder indbyrdes udveksle oplysningerne samt opbevare informationen så længe, det er nødvendigt. Behandlingen sker med det formål at indmelde mig i de nævnte foreninger/organisationer. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.


  Ja tak, jeg vil meldes ind i FTFa. Jeg er under 30 år og søger om gratis medlemskab.
  Som studerende/elev tjener jeg under 285.699 kr. pr. år. Jeg får ikke revalidering eller anden offentlig forsørgelse.
  Jeg havde bopæl og ophold i Danmark, før jeg startede uddannelsen.


 5. Ja tak, jeg vil meldes ind i FTFa. Jeg er over 30 år og søger om nedsat kontingent.
  Jeg havde bopæl og ophold i Danmark, før jeg startede uddannelsen.


 6. Tidligere A-kasseforhold:

 7. Skifter du fra en anden a-kasse følger alle dine rettigheder med - FTFa klarer det praktiske. Med indmeldelsen giver du FTFa lov til at hente dine medlemsoplysninger fra din nuværende a-kasse


 8. SENERE INDMELDELSESDATO:

  Jeg giver samtykke til, at FTFa må opbevare min indmeldelse og indmelde mig på nedenstående dato. (Oplys den dato, du ønsker at blive meldt ind fra). Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage.

Samtykke

Ja tak, jeg vil gerne modtage et uforpligtigende tilbud fra TJM Forsikring og giver derfor samtykke til, at Dansk Told & Skatteforbund må videregive mine personoplysninger til TJM Forsikring, som må behandle og opbevare informationen så længe, det er nødvendigt. Behandlingen sker med det formål at give mig adgang til uforpligtende tilbud fra TJM Forsikring.

Ved afgivelse af ovenstående personoplysninger samtykker jeg hermed til, at Dansk Told & Skatteforbund må opbevare og benytte mine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forbindelse med mit medlemskab.

Jeg erklærer at ovenstående oplysninger er korrekte, og jeg er indforstået med reglerne for optagelse i Dansk Told & Skatteforbund og/eller FTFa.

Sæt kryds i boksen for accept. 


Tryk "Send" for at afslutte din indmeldelse.