SENESTE NYT
20. september 2023

NYT fra DTS nr. 18/2021

1. juli 2021
God sommer

Kære medlemmer

Sommeren er over os, og forbundet ønsker alle medlemmer en rigtig god sommer med dejligt vejr…

I forhold til sidste år, så håber jeg samtidig, at alle er kommet godt igennem det seneste år med Coronaen – og at vi kan se frem til, at rigtig mange er færdigvaccineret. I hvert fald ser vi nu frem mod den 1. august, hvor fase 3 betyder, at der vil være mulighed for fremmøde på op til 100%. Det vil sige, at de statslige arbejdspladser ikke længere er begrænset som følge af COVID-19.

Man skal dog være opmærksom på, at sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, hygiejne, udluftning m.v. fortsat skal overholdes.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen opfordrer til, at arbejdsgiveren udviser fleksibilitet i forhold til medarbejderne, som er utrygge ved at møde fysisk frem i lyset af Coronasituationen – og at man udviser fleksibilitet i forhold til ønsker om at undgå kollektiv transport i myldretiden.

Alt efter udviklingen, så vil ovenstående blive revurderet.

Ja, Coronaen spiller stadig en rolle – men forhåbentlig bliver der tid til afslapning – god ferie. Vi ses og høres ved efter sommerferien

Hilsen Jørn

Jobopslag, KP

Københavns Professionshøjskole, KP, har et jobopslag som adjunkt/lektor til professionsbachelor i skat og diplomuddannelse i skat, som vi har lovet dem at videreformidle.

Se jobopslaget her.

Hent NYT fra DTS i pdf-format her.

hjemme ill 14