SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 3/2023

17. januar 2023
Professionsbachelor i skat udbydes nu i yderligere to byer

Uddannelses- og forskningsministeren har i dag godkendt, at professionsbachelor i skat fra i år også udbydes af professionshøjskolerne UC Syd i Esbjerg og UCL i Odense.

De nye studiesteder vil indgå i forbindelse med ansøgning om optag på uddannelserne i 2023.

Underskriftsindsamling om bevarelse af Store Bededag

Dansk Told & Skatteforbunds hovedorganisation FH har igangsat en underskriftsindsamling om bevarelse af Store Bededag. Læs mere om underskriftsindsamlingen her.

TJM Forsikrings elbilforsikring kåret som Bedst i Test

Forbrugerrådet TÆNK har for anden gang i træk kåret TJM Forsikrings elbilforsikring som Bedst i Test.

Det er rigtig godt nyt, hvis du er én af de mange danskere, der overvejer at skifte til elbil. For takket være samarbejdet med TJM Forsikring har du adgang til markedets billigste og bedste elbilforsikring.

I sin bedømmelse fremhæver TÆNK, at ”TJM Forsikring har testens laveste priser, og forsikringsvilkårene er blandt de bedste hos forsikringsselskaberne i testen.”

Der er godt gang i salget af elbiler i Danmark. I 1. halvår af 2022 udgjorde elbiler og hybridbiler 33,6 % af det samlede bilsalg (kilde: Danmarks Statistik). Med en attraktiv elbilforsikring understøtter TJM Forsikring udviklingen og gør det nemmere at træffe et grønt og bæredygtigt valg, når bilen skal skiftes. Forsikringen dækker både ladestander, ladekabel og batteri, og den kan købes, uanset om du ejer eller leaser din elbil. Læs mere om forsikringen her.

Hent NYT fra DTS nr. 3/2023 i pdf-format her.

hjemme ill 14