TJM Forsikring

Attraktive forsikringer i TJM Forsikring – et godt medlemstilbud til dig

Som medlem af Dansk Told & Skatteforbund kan du og din familie få billige forsikringer i TJM Forsikring. TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får gode dækninger, nogle af markedets billigste priser og personlig service – og er du medlem af Dansk Told & Skatteforbund og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder, selvom de er flyttet hjemmefra, og få samme attraktive vilkår.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:

  • Adgang til DTS-ferieboliger på attraktive vilkår i Skagen, Blåvand, Kikhavn, Örkelljunga, London, Berlin, Prag, Paris, Grimaud, Malaga, Bad Gastein og Rom.
  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Du kan hvert år få udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen
  • Mulighed for digital selvbetjening

Læs mere og få et uforpligtende tilbud her.

Se alle forsikringer her.


Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

tjm-tænk

Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover har TJM Forsikring vundet Bedst i test på deres elbil-forsikring. Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af Dansk Told & Skatteforbund, og hvis du ikke er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Læs mere om testen og beregn din pris her.

Som kunde i TJM Forsikring har du mulighed for at betale dine forsikringer over din løn. Det kan være dejligt ikke at skulle lægge til side til forsikringer, da det automatisk bliver trukket over lønnen.

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring eller beregn hurtigt din pris online på nedenstående link.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her.

Kontakt din forsikringstillidsmand her.

Læs om mulighederne for at blive forsikringstillidsmand hos TJM Forsikring her.

TJM-logo