SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 1/2020

15. januar 2020
Hovedbestyrelsesmøde

Dansk Told & Skatteforbunds hovedbestyrelse afholder ordinært møde den 21. januar 2020 med følgende emner på dagsordenen:

 • Finanslov for 2020 - etablering af et skattecenter
 • TR-tillæg i Skatteforvaltningen - evaluering/forhandling med Administrations- og Servicestyrelsen
 • Forbundets interne kommunikation
 • Status for flytteplaner/tilbagemelding omkring forhandling af sager
 • Enkeltsager
 • Merarbejde - special- og chefkonsulenter
 • Personalepolitik
 • Ledelsesværktøjer
 • Folkemødet
 • Økonomi
 • Nyt fra sekretariatet
 • Nyt fra Kredse og TR-fora
 • Nyt fra udvalg

Udlejning af ferieboligerne

Udlejning af ferieboligerne i perioden fra 25. april 2020 til og med 1. maj 2021 i dts.bookhus.dk startede den 6. januar 2020, hvor der blev åbnet op for ønsker til lodtrækningsrunden.

Ønsker kan indtastes indtil søndag den 26. januar – og i indtastningsperioden kan man se og ændre ønsker i ”Mine ønsker” under ”Min side”. Der trækkes lod om én uge/feriebolig pr. medlem – og hvert medlem kan højst registrere ti ønsker i systemet.

Vi skal opfodre til, at man i forbindelse med indtastning af ønsker tjekker, at den mailadresse, der er registreret under ”Min side” er korrekt.

Mandag den 27. og tirsdag den 28. januar vil adgangen til systemet være lukket på grund af lodtrækningen.

Efter lodtrækningen vil de heldige modtage en mail med bekræftelse. Husk at tjekke, at det tildelte ophold er i overensstemmelse med dit ønske. Senest 30 dage efter skal lejen indbetales. Dette gøres under ”Min Side”, ”Mine Bookinger” og klik på ”Betal nu”. Hvis du ikke har betalingskort, skal du kontakte sekretariatet. Når lejen er betalt, vil du modtage en bekræftelse på betalingen pr. mail.

Du er først bundet af lejemålet, når det er betalt. Indtil da kan du frit slette din booking på ”Min side”. Er I par, hvor begge er medlemmer af forbundet – og begge har været heldige ved lodtrækningen – har I mulighed for at fortryde ved, at den ene går ind og sletter den vundne periode i oversigten. Du kan altid holde dig opdateret omkring dine bookinger under ”Min side” i bookingoversigten.

Afbestilling af en betalt feriebolig sker ved at kontakte sekretariatet og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse på, at bookingen er annulleret. Hvis det bliver nødvendigt at afbestille dit ophold, tilbagebetales kun 50% af den indbetalte leje – uanset årsagen til afbestillingen. Hvis afbestillingen sker mindre end otte dage før opholdets start, er der ingen tilbagebetaling.

Har du ikke været heldig i lodtrækningen, modtager du besked pr. mail. Du vil dog stadig have mulighed for at booke en feriebolig i en af de ledige perioder, hvor der bliver åbnet op for booking onsdag den 29. januar kl. 9.00. Booking skal ske direkte i systemet – der kan som hovedregel ikke bookes ved kontakt til sekretariatet. Men du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til systemet. Bookingen vil ske efter princippet ”den, der er hurtigst på tasterne”.

Det vil også være muligt at gå ind i systemet og oprette sig på en venteliste, hvis der er en helt bestemt feriebolig i en bestemt periode, du er interesseret i. Læs mere om, hvordan du gør på siden under punktet ”Information”.

I perioden frem til og med 26. februar 2020 kan der stadig kun bookes hele uger. Ønsker man at booke en periode på under en uge i de ferieboliger, hvor det er muligt, kan det først ske fra den 27. februar 2020 kl. 9.00.

Hent NYT fra DTS nr. 1/2020 i pdf-format her.


 

 
hjemme ill 14