SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 37/2020

22. december 2020
God jul & godt nytår

Kære medlemmer

Ja, man kan næsten ikke forstå, at julen er over os. Men trods en alarmerende udvikling i antallet af coronasmittede, så bliver det alligevel jul – og I skal alle have det allerstørste ønske om en god jul, også selv om julen måske bliver noget anderledes i år, og måske uden alle dem, som I egentlig havde planlagt at være sammen med.

God jul til alle fra forbundet.

Også et stort ønske til jer alle sammen om et godt og lykkebringende nytår – med håbet om, at vaccinen ruller ud i løbet af 2021 og skaber lidt mere normale tilstande.

I Skatteforvaltningen har coronasituationen også trukket mange veksler på alle i 2020 – ikke mindst i forbindelse med hjemsendelsesperioderne.

Det er derfor også forbundets håb, at 2021 må blive et år, hvor der bliver plads til rummelighed – og hvor ledelsen vil tage individuelle hensyn til, hvordan hverdagen kan fungere bedst muligt for den enkelte.

2020 har jo vist, at der er mange måder at få løst Skatteforvaltningens opgaver på – ikke mindst takket være medarbejdernes vilje til, at få det til at lykkes.

God jul samt godt nytår fra Dansk Told & Skatteforbund

Hilsen Jørn

Hent NYT fra DTS nr. 37/2020 i pdf-format her.

DTS-julekort2020