SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 5/2021

26. januar 2021
Lodtrækning om de danske ferieboliger

Lodtrækningen om de danske ferieboliger er nu i gang, og alle ansøgere vil få besked pr. mail i løbet af i dag.

Der har i år været virkelig stort pres på ønskerne – og der er registeret 2.000 flere ønsker end i 2020, hvor de ti udenlandske ferieboliger endda også indgik i lodtrækningspuljen.

Derfor vil der desværre være rigtig mange ønsker – især i højsæsonen – som det ikke vil være muligt at imødekomme.

Hvis du har været heldig
Har du været heldig i lodtrækningen, vil du i dag modtage en mail med bekræftelse på opholdet.

Opholdet skal betales senest 30 dage efter modtagelse af bekræftelsen. Det gøres på dts.bookhus.dk under ”Min Side”, ”Mine Bookinger” med på ”Betal nu”. Har du ikke et betalingskort, skal du i stedet kontakte sekretariatet.

Når lejen er betalt, vil du modtage bevis pr. mail. Husk at tjekke, at opholdet er korrekt.

Du er først bundet af lejemålet, når det er betalt. Indtil da er det muligt at slette din booking på ”Min side”. Her kan du også altid holde dig opdateret omkring dine bookinger.

Afbestilling af en betalt feriebolig sker ved at kontakte sekretariatet og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse på, at bookingen er annulleret. Hvis det bliver nødvendigt at afbestille dit ophold, tilbagebetales kun 50% af den indbetalt leje uanset årsagen til afbestillingen. Hvis afbestillingen sker mindre end otte dage før opholdets start, er der ingen tilbagebetaling.

Ny chance for de uheldige
Har du ikke været heldig i lodtrækningen, vil du i dag modtage en besked pr. mail. Du vil dog have mulighed for at booke en feriebolig i en af de ledige perioder.

Der bliver åbnet op for booking af de ledige perioder onsdag den 27. januar 2021 kl. 10.00. Her åbnes der også op for booking af de udenlandske ferieboliger i perioden fra 1. maj 2021 og til og med den 29. april 2022.

Alle bookinger sker efter først til mølle-princippet. Der kan kun bookes via dts.bookhus.dk – ikke ved at kontakte sekretariatet pr. telefon eller mail.

Har du spørgsmål eller ønsker hjælp til systemet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte sekretariatet.

På grund af coronarestriktioner vil der fortsat kunne opstå problemer i forbindelse med, om man så rent faktisk også kan komme afsted på et ophold i en udenlandsk feriebolig. Her skal vi gøre opmærksom på, at det stadig er de almindelige afbestillingsregler, der gælder. Så det er op til den enkelte at tage ansvar for, om man tør booke eller ej… eller vil se tiden an!

Vi vil samtidig opfordre til, at man undersøger, hvordan man er stillet i forbindelse med sin individuelle afbestillingsforsikring.

I perioden frem til og med 24. februar 2021 kan der stadig kun bookes hele uger. Ønsker man at booke en periode på under en uge i en af de ferieboliger, hvor det er muligt, kan det først ske fra den 25. februar 2021 kl. 9.00.

Valg til TryghedsGruppens Repræsentantskab

Til alle medlemmer bosiddende i Region Sjælland

Så er valget skudt i gang den 25. januar, og de af jer, som har forsikringer i TJM-Forsikring – eller eventuelt har forsikringer i Alka eller Tryg – skulle gerne have modtaget en mail med mulighed for at stemme ved valget.

Gør endelig brug af jeres mulighed for at stemme. Opmærksomhed henledes på, at jeg genopstiller, og jeg modtager gerne genvalg.

Når jeg stiller op igen, så er det på opfordring fra Interesseforeningen, som er ejer af TJM-Forsikring. Overskuddet fra TJM-Forsikring går tilbage til Interesseforeningen, hvor forbundet har sin egen afdeling, der indkøber sommerhuse til udlejning blandt de medlemmer, som har forsikring i TJM-Forsikring og samtidig medlem af forbundet. Der er i Danmark lige over 100.000 forsikringstagere i TJM-Forsikring, fordelt på cirka 50 fagforbund.

Det er et vigtigt valg, fordi det giver indflydelse på, at vi som forsikringstagere kan bevare bonus – samtidig med, at vi kan være med til at skabe tryghed i hele Danmark gennem donationer fra TrygFonden – livreddertårne, hjertestartere, røgfri fremtid, cykelhjelme, førstehjælpskurser og meget, meget mere…

Der er 30 kandidater til 10 pladser, så brug din stemme – og sæt gerne kryds ved mig…

Hilsen Jørn

Hent NYT fra DTS nr. 5/2021 i pdf-format her.

hjemme ill 14