SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 1/2023

6. januar 2023
Hovedbestyrelsesmøde

Dansk Told & Skatteforbunds hovedbestyrelse afholder møde den 11. januar 2023, hvor der bl.a. er følgende emner på dagsordenen:

  • Tillæg 2023
  • Orientering fra Fusionsgruppen
  • Energikrise
  • Løn
  • Strategiarbejdsgrupper
  • Konstitueringer 
  • Nyt fra kredse, TR-fora og udvalg
  • Nyt fra sekretariatet

Lodtrækning om ferieboliger

Hvis du vil leje en feriebolig i perioden fra 29. april 2023 til og med 27. april 2024, så skal du være klar ved tasterne i dts.bookhus.dk fra den 9. januar 2023, hvor der bliver åbnet op for ønsker til lodtrækningsrunden.

Ønsker kan indtastes indtil søndag den 29. januar – og i indtastningsperioden kan man se og ændre ønsker i ”Mine ønsker” under ”Min side”. Der trækkes lod om én uge/feriebolig pr. medlem – og hvert medlem kan højst registrere ti ønsker i systemet.

Mandag den 30. januar og tirsdag den 31. januar vil adgangen til systemet være lukket på grund af lodtrækningen.

Er man heldig
Efter lodtrækningen vil de heldige modtage en mail med bekræftelse. Senest 30 dage efter skal lejen indbetales. Dette gøres under ”Min Side”, ”Mine Bookinger” og klik på ”Betal nu”. Hvis du ikke har betalingskort eller MobilPay, skal du kontakte sekretariatet.

Når lejen er betalt, vil du modtage et elektronisk leje/brugerbevis pr. mail. Husk at tjekke, om den er rigtig.

Ny chance for de uheldige
Har du ikke været heldig i lodtrækningen, modtager du besked pr. mail. Du vil dog stadig have mulighed for at booke en feriebolig i en af de ledige perioder. Der bliver åbnet op for booking onsdag den 1. februar kl. 10.00. Booking skal ske direkte i systemet – der kan som hovedregel ikke bookes ved kontakt til sekretariatet. Men du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til systemet. Bookingen vil ske efter princippet ”den, der er hurtigst på tasterne”.

I perioden frem til og med 28. februar 2023 kan der stadig kun bookes hele uger. Ønsker man at booke en periode på under en uge i de ferieboliger, hvor det er muligt, kan det først ske fra den 2. marts 2023 kl. 10.00. Bookhus vil være lukket den 1. marts, da systemet bliver opdateret med dagspriser.

Nye priser i den kommende sæson
På grund af de stigende energipriser har det været nødvendigt at justere priserne på langt de fleste ferieboliger.

De nye priser træder først i kraft pr. 29. april 2023, og det er derfor indtil videre fortsat de gamle priser, der fremgår af oversigten under ”Information” på dts.bookhus.dk. Men det vil være de nye priser, man kan se, når man taster ønsker ind på perioder efter den 29. april 2023.

hjemme ill 14