SENESTE NYT

NYT fra DTS nr. 31/2020

2. oktober 2020
Kongres

Dansk Told & Skatteforbunds ordinære kongres afholdes den 20. og 21. oktober 2020 på Hotel Nyborg Strand. Materiale til kongressen kan ses her – herunder de kandidatlister, der er indleveret omkring personvalg på kongressen.

På ingen af de poster, der kræver kandidatlister, vil der blive kampvalg – det vil sige, at forbundsformand, næstformand samt formænd og næstformænd for de styrelsesrettede TR-fora samt Fagfora under Skattestyrelsen vælges på kongressen uden modkandidater.

Den aktuelle coronasituation har ændret rammerne for afviklingen af kongressen. Der bliver stadig afholdt et fysisk møde, men de delegerede har fået mulighed for at vælge at deltage virtuelt via TEAMS fremfor at møde op i Nyborg. Samtidig er der sendt afbud til de inviterede gæster.

Influenzavaccination

Personaleorganisationerne har fået oplyst, at det i løbet af efteråret bliver muligt at få en influenzavaccination på Skatteforvaltningens adresser.

Nærmere information vil komme fra Skatteforvaltningen ultimo oktober.

Enkeltfag på Master i Skat på Aarhus BSS frem til 2023

Aarhus BSS har besluttet, at Master i skat ikke længere udbydes som masteruddannelse. Det vil sige, at de ikke optager nye studerende på den fulde masteruddannelse, men at de fortsat optager studerende på uddannelsens enkeltfag frem til foråret 2023.

Det betyder, at der er mange fag, de allerede tilbyder for sidste gang i foråret 2021, så skynd dig, hvis du skal have en plads.

De tilbyder følgende fag i foråret:

• Momsret basis

• Skattestrafferet og skattekontrol (udbydes sidste gang)

• Momsret - afgiftsfritagelserne (udbydes sidste gang)

• Afgiftsret - energiafgifter (udbydes sidste gang)

• Beskatningselementerne i toldretten (udbydes sidste gang)

Send din ansøgning senest den 1. november.

Efter du har ansøgt, skal du huske at sende en mail med hvilke fag du har søgt til HR-kompetenceudvikling@ADST.dk. Når du bruger dette link, kommer der en mail op, der skal tilrettes med dit navn og de fag, du har søgt.

Læs mere om fagene og ansøg her.

Hent NYT fra DTS nr. 31/2020 i pdf-format her.

hjemme ill 14